
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli com legumes e nozes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
dentes de alho2
-
azeite40 g
-
alho-francês cortado às rodelas100 g
-
cenoura cortada às rodelas finas100 g
-
curgete cortada às rodelas100 g
-
cogumelos frescos laminados100 g
-
molho de soja20 g
-
água1500 g
-
sal2 c. chá de
-
massa tipo fusilli500 g
-
miolo de noz80 g
-
Cebolinho picado q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
481.9 kcal /
2016.2 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

7 Dias com a Bimby®
65 Przepisów
Portugalia
Portugalia