Arroz caldoso con pez espada

Arroz caldoso con pez espada

4.0 69 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas)
  • 1 chalota
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de pimiento en trozos
  • 60 g de aceite de oliva
  • 400 g de tomate triturado en conserva
  • 250 g de arroz de grano redondo
  • 450 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 400 g de filetes de pez espada en trozos de 2-3 cm
  • 1 cucharadita perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 23.8 g
Kalorie 2130 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.95 g
Węglowodany 53.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...