Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco
-
500
g de caldo de verduras
lub 500 g de agua con 1 cucharadita de sal - 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de fideos (cabello de ángel)
- 1 lata de mejillones en escabeche con su líquido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1072 kJ / 256 kcal
- Białko
- 11.13 g
- Węglowodany
- 28.42 g
- Tłuszcz
- 10.64 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas guisadas
50min
Judías blancas con chorizo
40min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Garbanzos con arroz
35min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Alubias con gambas
20min
Lentejas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Pasta con judías blancas
40min
Arroz a lo pobre
40min