Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor

Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor

4.5 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de almendras tostadas sin sal
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    90 g
  • de manteca de cerdo
    40 g
  • de cebolla en trozos
    140 g
  • dientes de ajo
    8
  • de tomate triturado en conserva
    70 g
  • de carne de conejo en trozos grandes
    1200 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de brandy
    120 g
  • de agua
    120 g
  • de patatas peladas y cortadas en rodajas de 1 cm aprox.
    800 - 1000 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 489 kcal / 2044 kJ
Białko 29.3 g
Tłuszcz 30.3 g
Węglowodany 23.9 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...