Guiso de patatas y alcachofas con cordero

Guiso de patatas y alcachofas con cordero

4.4 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla cortada en cuartos
    100 g
  • de pimiento verde
    50 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de carne de cordero cortada en trozos
    500 g
  • alcachofas frescas partidas en 4 trozos
    2 - 3
  • zanahorias cortadas en rodajas
    1 - 2
  • de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos
    100 g
    80 g de guisantes congelados
  • de patatas cortadas en trozos
    400 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 pellizco
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 cucharadita
  • de agua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 578 kcal / 2414 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 43.1 g
Węglowodany 23.7 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...