Urządzenia i Akcesoria
Gratin aux figues
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
200 g de fromage de chèvre frais
-
50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
50 g de miel
-
50 g d'amandes en poudre
-
2 jaunes d'œufs
-
300 - 350 g de figues fraîches coupées en quartiers
-
30 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1258 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Clafoutis aux cerises
50 min
Gratin de figues
25 min
Gratin poire-banane
55 min
Gratin de clémentine
30 min
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12 godz.
Clafoutis figues-amandes
50 min
Confiture concombre-vanille
20 min
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Moelleux à la clémentine
1 godz. 40 min
Flan au potiron et aux pommes
3 godz. 30 min
Œufs au lait
50 min