
Urządzenia i Akcesoria
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
de muscat de Baumes de Venise125 g
-
de sirop d'érable2 c. à soupe
-
d'abricots frais dénoyautés500 g
-
de griottes dénoyautées120 g
-
de jus de citron30 g
-
de sucre en poudre1 c. à soupe
-
de crème liquide entière très froide100 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à soupe bombée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
171 kcal /
717 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les fruits rouges
10 Przepisów
Francja
Francja