
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi z warzywami i wieprzowiną
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki150 g
-
oleju30 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki150 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki200 g
-
polędwiczki wieprzowej pokrojonej w paski (1 x 3 cm)600 g
-
cukru5 g
-
koncentratu pomidorowego40 g
-
krojonych pomidorów, z puszki400 g
-
wody350 g
-
papryki słodkiej, mielonej2 łyżki
-
soli2 łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
oregano, suszonego1 ½ łyżki
-
gnocchi gotowych500 g
-
skrobi kukurydzianej10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
454 kcal /
1900 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CODZIENNE OBIADY
10 Przepisów
Polska
Polska