
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z makrelą i cytryną
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek30 g
-
wody640 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
makaronu, suchego, typu trofie320 g
-
filetów z makreli, w oleju odsączonych, pokrojonych na kawałki200 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego50 g
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
416 kcal /
611 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TYLKO 5 SKŁADNIKÓW
9 Przepisów
Polska
Polska