Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
raw almonds150 g
-
flaxseeds (linseeds)1 Tbsp
-
chia seeds1 Tbsp
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
coconut flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
dried onions1 tsp
-
dried mixed herbs1 tsp
-
raw cashew nuts30 g
-
carrots quartered100 g
-
butternut squash peeled and cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
medium eggs4
-
grapeseed oil plus extra for greasing40 g
-
cider vinegar1 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.71 g
Kalorie
1505 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
32.012 g
Błonnik
4.94 g
Węglowodany
5.011 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1h 15min
Seed and Nut Bread
1h 30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Chia Coconut Bread
2h 40min
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Quinoa and Carrot Bites
30min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Nut Bread
1h 20min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h