Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
lub 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 743 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Maple and Mustard Salmon
20min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20 min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min
Shrimp Scampi
40 min