Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
lub 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 743 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5 min
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min