Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
1 package baby carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
743 mg
Białko
31 g
Kalorie
2761 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Pork Pilaf
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Turkey Bolognese Sauce
50 min