Flamiche aux poireaux et au chèvre frais

Flamiche aux poireaux et au chèvre frais

4.7 300 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 parts

Składniki

  • de farine et un peu pour le plan de travail
    220 g
  • de beurre coupé en morceaux, et un peu pour le moule
    100 g
  • de graines de moutarde
    1 c. à soupe
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    60 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poireau (le vert uniquement), émincé
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • du poivre moulu
  • œufs
    2
  • de crème liquide
    150 g
  • de fromage de chèvre frais
    120 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 495 kcal / 2071 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...