![Courge spaghetti sauce chorizo Courge spaghetti sauce chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ADDC182F-FACA-4FA9-9E75-435263EBF0CA/Derivates/04d36e80-a29c-4869-b40d-a7e521d3ea85.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 40.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Purée aux trois racines
45 dk
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40 min
Courge spaghetti façon carbonara
1j 15 menit
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Pâtisson farci
1h 20min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min.
Crumble de poireau au chorizo doux
50 dk
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1j 15 menit