
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo coupé en cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 490 kcal / 2032.8 kJ
- Białko
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 40.2 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Błonnik
- 3 g