Urządzenia i Akcesoria
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
beetroot peeled and cut into pieces150 g
-
apple cored and cut into pieces1
-
dried apricots4
-
pure maple syrup30 g
-
rolled oats (see Tips)40 g
-
orange juice chilled70 g
-
LSA (optional - see Tips)20 g
-
ice cubes50 g
-
chia seeds (see Tips)½ tablespoon
-
dried apple slices10
-
coconut chips2 tbsp
-
pecans12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.5 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1860.3 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
LSA
5min
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15min
Cherry smoothie bowl with cacao nibs and muesli
10min
Beetroot latte (Post-natal)
15min
Sunrise smoothie
10min
Almond Milk, Banana and Almond Butter Smoothie
5min
Hazelnut hot chocolate
10min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10min
Carrot cake smoothie bowl
10min
Tropical smoothie bowl
20min
Popeye's power bowl
10min
Chocolate hazelnut smoothie bowl
50min