Urządzenia i Akcesoria
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
beetroot peeled and cut into pieces150 g
-
apple cored and cut into pieces1
-
dried apricots4
-
pure maple syrup30 g
-
rolled oats (see Tips)40 g
-
orange juice chilled70 g
-
LSA (optional - see Tips)20 g
-
ice cubes50 g
-
chia seeds (see Tips)½ tablespoon
-
dried apple slices10
-
coconut chips2 tbsp
-
pecans12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.5 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1860.3 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Strawberry almond gelato
12 Std. 20 Min
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15 Min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10 Min
Tapioca fruit cereal
24 Std. 15 Min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 Min
Mixed berry smoothie bowl
10 Min
Berry avocado smoothie (Toddlers and beyond)
5 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Raspberry smoothie bowl with chia seeds
10 Min
Berry breakfast smoothie
5 Min