Urządzenia i Akcesoria
Stretchy melty cheese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 Total recipe
Składniki
-
garlic cloves2
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cashews120 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
arrowroot starch2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
lemon juice1 tbsp
-
boiling water120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
32.9 g
Kalorie
4102 kJ /
976.7 kcal
Tłuszcz
62.6 g
Błonnik
16.5 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Vegan gravy
40 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Cashew sour cream
10 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Dairy free béchamel
10 min