Urządzenia i Akcesoria
Coconut and maca hot chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
canned coconut milk800 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
pure maple syrup to taste (optional)1 - 3 tbsp
-
cacao powder to taste1 - 2 tbsp
-
maca powder to taste1 - 2 tsp
-
coconut oil½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 pinch
-
cacao nibs (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.6 g
Kalorie
3219.2 kJ /
766.4 kcal
Tłuszcz
65.6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stretchy melty cheese
20 min
Gluten free flour mix
10 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Brandy cashew cream
5 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min