Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel

Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel

4.5 289 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'épaule d'agneau désossée et coupée en morceaux de 2 cm de côté
    600 g
  • d'huile d'olive
    80 g
  • d'oignons coupés en gros morceaux
    180 g
  • de carotte coupée en cubes d'1 cm
    50 g
  • gousse d'ail épluchée
    1
  • de graines de cumin
    5 g
  • de curcuma en poudre
    5 g
  • de gingembre en poudre
    5 g
  • de cannelle en poudre
    2 pincées
  • de raisins secs
    50 g
  • de miel
    40 g
  • de graines de couscous fine
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau froide
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • de coriandre fraîche
    brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 814 kcal / 3407 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 58 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...