Conchiglioni farcis aux champignons

Conchiglioni farcis aux champignons

3.8 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
30 pièces

Składniki

  • de pâtes sèches type conchiglioni
    150 g
  • d'huile neutre
    1 filet
  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais en morceaux
    500 g
  • de parmesan en dés de 3 cm de côté
    150 g
  • de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
    ½ bouquet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 55 kcal / 230 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...