Baked beans (Haricots blancs à la tomate)

Baked beans (Haricots blancs à la tomate)

4.3 35 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quatre
    120 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
    1 c. à café de paprika doux en poudre
  • de mélasse
    40 g
  • de sauce Worcestershire (opcjonalnie)
    1 c. à soupe
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de tomates concassées en conserve
    500 g
  • de haricots borlotti, en conserve égouttés (poids net égoutté)
    550 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 179.5 kcal / 754.7 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 24.3 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...