
Urządzenia i Akcesoria
Baked beans (Haricots blancs à la tomate)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en quatre120 g
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive30 g
-
de paprika fumé, moulu1 c. à café
-
de mélasse40 g
-
de sauce Worcestershire (opcjonalnie)1 c. à soupe
-
de moutarde1 c. à café
-
de tomates concassées en conserve500 g
-
de haricots borlotti, en conserve égouttés (poids net égoutté)550 g
-
de sel1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
179.5 kcal /
754.7 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja