
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka ze szczawiu i fasolki szparagowej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
20 - 30 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
2 łyżki ziaren sezamu, białego
-
4 plastry szynki parmeńskiej pokrojone na 4 cm kawałki
-
20 g sosu sojowego
-
20 g octu balsamicznego
-
10 g czerwonego sosu chili
-
540 g wody
-
20 g cukru
-
240 g żółtej fasolki szparagowej świeżej, pokrojonej na 4-5 cm kawałki
-
70 - 80 g liści szczawiu świeżych, pokrojonych na kawałki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
154.6 kcal /
647.4 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZONOWE SAŁATKI
10 Przepisów
Polska
Polska