
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka ze szczawiu i fasolki szparagowej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych20 - 30 g
-
ziaren sezamu, białego2 łyżki
-
szynki parmeńskiej pokrojone na 4 cm kawałki4 plastry
-
sosu sojowego20 g
-
octu balsamicznego20 g
-
czerwonego sosu chili10 g
-
wody540 g
-
cukru20 g
-
żółtej fasolki szparagowej świeżej, pokrojonej na 4-5 cm kawałki240 g
-
liści szczawiu świeżych, pokrojonych na kawałki70 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
154.6 kcal /
647.4 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZONOWE SAŁATKI
10 Przepisów
Polska
Polska