
Urządzenia i Akcesoria
Tartare de daurade à la thaïe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
de filets de daurade grise, sans peau ni arêtes600 g
-
de citronnelle fraîche1 bâton
-
citrons verts non traités2
-
piment rouge frais thaï, épépiné1
-
de gingembre frais pelé et coupé en quatre2 cm
-
de basilic thaï frais12 feuilles
-
de ciboulette fraîche en tronçons4 brins
-
d'huile d'olive50
-
de sauce de poisson (nuoc-mâm)70 g
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
337 kcal /
1416 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja