Tartare de daurade à la thaïe

Tartare de daurade à la thaïe

3.8 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de filets de daurade grise, sans peau ni arêtes
    600 g
  • de citronnelle fraîche
    1 bâton
  • citrons verts non traités
    2
  • piment rouge frais thaï, épépiné
    1
  • de gingembre frais pelé et coupé en quatre
    2 cm
  • de basilic thaï frais
    12 feuilles
    12 feuilles de feuilles de coriandre fraîche
  • de ciboulette fraîche en tronçons
    4 brins
  • d'huile d'olive
    50
  • de sauce de poisson (nuoc-mâm)
    70 g
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 337 kcal / 1416 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...