Tartare de daurade à la thaïe

Tartare de daurade à la thaïe

3.8 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de filets de daurade grise, sans peau ni arêtes
  • 1 bâton de citronnelle fraîche
  • 2 citrons verts non traités
  • 1 piment rouge frais thaï, épépiné
  • 2 cm de gingembre frais pelé et coupé en quatre
  • 12 feuilles de basilic thaï frais
    12 feuilles de feuilles de coriandre fraîche
  • 4 brins de ciboulette fraîche en tronçons
  • 50 d'huile d'olive
  • 70 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1416 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...