Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

Les gambas
  • de morilles déshydratées
    30 g
  • de pois chiches blancs secs
    30 g
  • gambas crues
    12
  • blancs d'œufs battus
    2
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
  • échalotes
    2
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de morilles déshydratées
    30 g
  • de bouillon de volaille
    400 g
    400 g d'eau
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • asperges vertes
    8
  • de nouilles chinoises sèches aux œufs
    200 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 533 kcal / 2216 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...