Nage de poissons à la coriandre

Nage de poissons à la coriandre

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • de poisson les parures seulement (demandez à votre poissonnier)
    400 g
  • d'eau
    400 g
  • oignon pelé et coupé en quatre
    1
  • feuille de laurier
    1
  • de vin blanc sec
    400 g
  • branches de céleri coupées en tronçons
    2
  • de coriandre fraîche hachée
    3 c. à soupe
  • de persil frais haché
    3 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • petites pommes de terre pelées
    8
  • poireau émincé
    1
  • poivron rouge coupé en lanières
    ½
  • pois mange-tout
    4
  • asperges vertes (opcjonalnie) surgelées, coupées en deux
    4
  • carotte pelée et coupée en bâtonnets
    1
  • de poisson blanc (cabillaud, flétan)
    600 g
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 252 kcal / 1073 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...