Limande-sole gratinée à l'orange

Limande-sole gratinée à l'orange

4.2 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'amandes non émondées
  • 65 g de pain en tranches grillé et en morceaux (3 cm env.)
  • 1 oignon coupé en morceaux (2 cm)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 40 g de raisins secs
  • 1 orange non traitée (zeste et jus)
  • 3 brins de feuilles de thym frais
  • 4 limandes -soles, levés par le poissonnier
  • sel
  • poivre moulu
  • 2 brins de feuilles de menthe fraîche ciselées
  • 1 citron jaune non traité coupé en huit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 1631 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...