Limande-sole gratinée à l'orange

Limande-sole gratinée à l'orange

4.3 43 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'amandes non émondées
    60 g
  • de pain en tranches grillé et en morceaux (3 cm env.)
    65 g
  • oignon coupé en morceaux (2 cm)
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de raisins secs
    40 g
  • orange non traitée (zeste et jus)
    1
  • de feuilles de thym frais
    3 brins
  • limandes -soles, levés par le poissonnier
    4
  • sel
  • poivre moulu
  • de feuilles de menthe fraîche ciselées
    2 brins
  • citron jaune non traité coupé en huit
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1631 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...