Fondue suisse moitié-moitié

Fondue suisse moitié-moitié

4.4 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de gruyère coupé en dés
  • 400 g de vacherin fribourgeois coupé en dés
  • 15 g de fécule de maïs
  • 200 g de vin blanc sec
  • 150 g d'eau
  • 1 gousse d'ail
  • du poivre moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de kirsch (opcjonalnie)
  • 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42 g
Kalorie 3494 kJ / 834 kcal
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...