
Urządzenia i Akcesoria
Fondue suisse moitié-moitié
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en dés400 g
-
de vacherin fribourgeois coupé en dés400 g
-
de fécule de maïs15 g
-
de vin blanc sec200 g
-
d'eau150 g
-
d'ail1 gousse
-
du poivre moulu
-
de kirsch (opcjonalnie)1 - 2 c. à soupe
-
de pain de la veille, coupé en gros cubes600 - 800 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
834 kcal /
3494 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja