
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de gruyère coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (opcjonalnie)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 834 kcal / 3494 kJ
- Białko
- 42 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Węglowodany
- 68 g