Fondue suisse moitié-moitié

Fondue suisse moitié-moitié

4.4 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en dés
    400 g
  • de vacherin fribourgeois coupé en dés
    400 g
  • de fécule de maïs
    15 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • d'eau
    150 g
  • d'ail
    1 gousse
  • du poivre moulu
  • de kirsch (opcjonalnie)
    1 - 2 c. à soupe
  • de pain de la veille, coupé en gros cubes
    600 - 800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 834 kcal / 3494 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...