
Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'échalote coupée en deux30 g
-
de pignons de pin50 g
-
de coriandre fraîche½ bouquet
-
de menthe fraîche½ bouquet
-
feuilles de romarin frais15
-
de fromage frais100 g
-
filet mignon de porc (600 g), ouvert en portefeuille1 filet
-
sel
-
poivre moulu
-
de carottes coupées en rondelles800 g
-
d'eau400 g
-
beurre détaillé en dés30 g
-
de romarin frais1 branche
-
d'huile d'olive1 filet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
473 kcal /
1977 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja