
Urządzenia i Akcesoria
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de cerneaux de noix80 g
-
d'échalotes30 g
-
de pommes coupées en morceaux150 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de vinaigre de cidre15 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
d'endives émincées500 g
-
de gésiers de canard300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
367.8 kcal /
1532.8 kJ
Białko
28.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - mars
10 Przepisów
Francja
Francja