Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cerneaux de noix
- 30 g d'échalotes
- 150 g de pommes, coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'endives, émincées
- 300 g de gésiers de canard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1532.8 kJ / 367.8 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 Min
Salade de mortadelle et concombre
10 min
Salade au bacon et à la pomme
20 min
Salade strasbourgeoise
1 Std.
Salade de pâtes italienne
35 Min
Tomates farcies au thon
35 Min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15min
Salade de riz au saumon, avocat et tarama
35 Min
Salade de pâtes au chorizo
35 Min
Salade d'hiver
35 Min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 Min
Salade piémontaise
50 min