Urządzenia i Akcesoria
Minestra di castagne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
800 g di acqua
-
300 g di castagne secche sbucciate ammollate per 8-12 ore
-
2 cucchiaini di sale
-
150 g di latte
-
150 g di panna (min. 30% di grassi)
-
200 g di riso Carnaroli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
105.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1965.7 kJ /
469.5 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
72.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Polenta
1 godz.
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Panissa vercellese
35 min
Crumble ai marron glacé
45 min
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Semolino dolce
1 godz.
Risotto al Barolo
30 min
Polenta al formaggio
1 godz.