Urządzenia i Akcesoria
Minestra di castagne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
800 g di acqua
-
300 g di castagne secche sbucciate ammollate per 8-12 ore
-
2 cucchiaini di sale
-
150 g di latte
-
150 g di panna (min. 30% di grassi)
-
200 g di riso Carnaroli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
105.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1965.7 kJ /
469.5 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
72.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
1 godz.
Zabaione caldo al passito
15 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Panissa vercellese
35 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Semolino dolce
1 godz.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Polenta al formaggio
1 godz.