Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di mirtilli freschi
- 25 g di zucchero di canna
- 50 g di burro
- 25 g di acqua
- 50 g di aceto balsamico
- 600 g di filetto di maiale in medaglioni (alti circa 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1j 30 menit
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2j
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1j
Crema di patate con polpo
1j
Vellutata di castagne con porcini
50 menit