Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
TM31 TM5 TM6

Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck

3.8 (19 ocen)

Składniki

Gnocchi di patate e castagne

  • 700 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 800 g di patate a fette
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di farina di castagne
  • 1 uovo
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Sugo di porri e speck

  • 30 g di burro morbido
  • 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
  • 150 g di latte intero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 150 g di speck a listarelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2699.9 kJ / 645 kcal
Białko
29.2 g
Węglowodany
97.6 g
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy