Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 1 cucchiaino sale
- 2 pizzichi pepe
- burro q.b
- 60 g di ricotta, scolata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895.4 kJ / 214 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 418.7 mg
Alternatywne przepisy
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 godz. 30 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Flan di carote
50 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 godz. 30 min
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 godz. 10 min