Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 50.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Cipolle al gratin
1h
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 Min
Panzanella di pane multicereali
5 godz. 20 min
Salsa selinuntina
15 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Canapè con patè di asparagi
5j 30 menit
Salsa di cipolle e mele
30 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min