Urządzenia i Akcesoria
Salsa ai capperi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
50 g di capperi sott'aceto scolati
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
3 cucchiai di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
1.7 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
50.1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Classiche italiane
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Patè al formaggio di capra
10 min
Pere, formaggio e miele
15 min
Salsa turca
10 min
Salsa selinuntina
15 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Agliata verde
15 min
Salsa appetitosa
10 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min