Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 50.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 dk
Salsa turca
10 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Panzanella di mare
45 dk
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Tapenade
10 Min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 dk
Agliata verde
15 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Pesto rosso
15 Min