Urządzenia i Akcesoria
Salsa ai capperi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
50 g di capperi sott'aceto scolati
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
3 cucchiai di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
1.7 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
50.1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Classiche italiane
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa turca
10 min
Panzanella di pane multicereali
5 godz. 20 min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Seppie in zimino
40 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Salsa appetitosa
10 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Pappa al pomodoro
35 min
Castagnaccio
1 godz.