Salsa ai capperi

Salsa ai capperi

4.8 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 50 g di capperi sott'aceto scolati
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 3 cucchiai di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 1.7 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 50.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...