Urządzenia i Akcesoria
Kimchi chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
medium-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
chicken breasts cut into slices (1 cm)600 - 700 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil15 g
-
brown sugar20 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
carrot cut into julienne1
-
kimchi cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 sprig
-
sesame seeds toasted, for garnishing
-
sambal oelek to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542.7 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2430.3 kJ /
578.6 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Pork with black bean sauce
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Thai chicken wraps
40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Harissa lamb with green couscous
40min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min