Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 72.8 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1542.7 mg
Alternatywne przepisy
Asian-style pork noodles
1h
Mexican chicken stew
40 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Curry laksa
45min