Urządzenia i Akcesoria
Kimchi chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
medium-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
chicken breasts cut into slices (1 cm)600 - 700 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil15 g
-
brown sugar20 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
carrot cut into julienne1
-
kimchi cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 sprig
-
sesame seeds toasted, for garnishing
-
sambal oelek to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542.7 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2430.3 kJ /
578.6 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger chicken wings
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Nasi goreng
40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken skewers and rice
40 min