Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb soup (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2050.9 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Steamed rice
25 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Mashed potatoes for two
30 Min