Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2050.9 mg
Białko
48 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry lamb cutlets
1 Std.
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Lime and chilli corn
40 Min
Pasta with tuna
30 Min
Nasi goreng
40 Min