Urządzenia i Akcesoria
Curry lamb soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2050.9 mg
Białko
48 g
Kalorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Coconut lamb curry
2 godz.
Quick chicken curry
35 min
Nasi goreng
40 min