Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Białko
- 44.6 g
- Węglowodany
- 109.5 g
- Tłuszcz
- 115.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 20.7 g
- Sód
- 2740.9 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Maca chocolate bark
50 min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min