Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Sód
2740.9 mg
Białko
44.6 g
Kalorie
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Tłuszcz
115.6 g
Błonnik
20.7 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
109.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Cashew spread (10-12 months)
5 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Basil pesto
10 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Miso coleslaw
20 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min