Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 (6 ocen)

Składniki

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)

Wartości odżywcze
na 660 g
Kalorie
6546.7 kJ / 1564.7 kcal
Białko
44.6 g
Węglowodany
109.5 g
Tłuszcz
115.6 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Błonnik
20.7 g
Sód
2740.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy