Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g

Składniki

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Wartości odżywcze na 660 g

Kalorie 1564.7 kcal / 6546.7 kJ
Białko 44.6 g
Tłuszcz 115.6 g
Węglowodany 109.5 g
Błonnik 20.7 g
Tłuszcz nasycony 19.8 g
Sód 2740.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...