
Urządzenia i Akcesoria
Wiosenny twarożek z tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
ogórka pokrojonego na kawałki60 g
-
rzodkiewek80 g
-
tofu, średnio twardego naturalnego, pokruszonego180 - 220 g
-
mleka kokosowego płynnego50 - 70 g
-
szczypiorku, świeżego posiekanego1 pęczek
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 - 10 g
-
soli¾ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
108.9 kcal /
455.7 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
526.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA WEGAŃSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1h 10min
Gryczane kluski kładzione
40min
Pizza z wegańskim "serem" z ziemniaków
1h 40min
Wegański majonez
15min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8h 10min
Wegański koktajl wysokobiałkowy
5min
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1h
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25min
Pasta bezjajeczna
5min
Tofucznica
30min
Burgery fasolowe z sosem pistou i surówką kolesław
1h 30min