Urządzenia i Akcesoria
Masło z orzechów nerkowca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
450 g
Składniki
-
400 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
-
½ łyżeczki soli
-
20 g oleju słonecznikowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
269 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2221 kJ /
530.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło migdałowe
10 min
Masło klarowane
15 min
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 min
Pasta orzechowa
5 min
Kurczak z warzywami, ryżem basmati i sosem z nerkowców
1 godz.
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Mąka z amarantusa
5 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Masło orzechowe
5 min
Tahini
10 min
Granola
1 godz. 40 min