Masło z orzechów nerkowca

Masło z orzechów nerkowca

4.9 108 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
450 g

Składniki

  • 400 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
  • ½ łyżeczki soli
  • 20 g oleju słonecznikowego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 269 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 2221 kJ / 530.8 kcal
Tłuszcz 43.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 26.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...