
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie bowl ze szpinakiem i jagodami goji
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
liści szpinaku baby, świeżych90 g
-
skórki otartej z cytryny (opcjonalnie) ekologicznej, bez białych błonek10 g
-
pomarańczy pokrojonej na kawałki330 g
-
jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki200 g
-
syropu z agawy20 g
-
płatków orkiszowych30 g
-
cynamonu, mielonego2 szczypty
-
kostek lodu80 g
-
kiwi pokrojone w ok. 2 cm kostkę, do dekoracji1
-
borówki, świeże do dekoracji
-
surowych ziaren kakaowca, kruszonych do dekoracji1 łyżeczka
-
ziaren słonecznika do dekoracji2 łyżki
-
jagód goji, suszonych do dekoracji2 łyżki
-
siemienia lnianego złotego do dekoracji2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
350 kcal /
1466 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMOOTHIE BOWL
11 Przepisów
Polska
Polska