
Urządzenia i Akcesoria
Tofurnik z mango i limonką
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
Spód
-
płatków owsianych, górskich150 g
-
cukru30 g
-
oleju kokosowego (patrz wskazówka)40 g
-
masła migdałowego, prażonego40 g
Tofurnik
-
limonki2
-
mleka kokosowego płynnego (patrz wskazówka)250 g
-
agaru10 g
-
tofu, świeżego pokrojonego na kawałki400 g
-
mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki300 g
-
cukru80 - 100 g
-
owoce jagodowe, świeże ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
341.7 kcal /
1430.6 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
38.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Sód
9.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA WEGAŃSKA
11 Przepisów
Polska
Polska