Pasta bezjajeczna

Pasta bezjajeczna

4.3 200 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g

Składniki

  • 180 g tofu, świeżego pokrojonego na kawałki
  • 120 g białej ciecierzycy, z puszki odsączonej z zalewy (patrz wskazówka)
  • 40 g musztardy
  • 10 g oleju rzepakowego
  • 1 łyżeczka czarnej soli, kala namak
  • ½ łyżeczki kurkumy, mielonej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 742.9 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 700.3 kJ / 167.1 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...