
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1050 g
Składniki
-
orzechów laskowych, blanszowanych100 g
-
oleju rzepakowego10 g
-
białej ciecierzycy, z puszki odsączonej (2 puszki)460 g
-
syropu klonowego140 g
-
kakao60 g
-
soli¼ łyżeczki
-
mleka200 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
188.5 kcal /
789.1 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
22.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
207.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KOLACJA DLA BLISKICH
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 Std. 50 Min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 Std.
Pasta z marchewki z migdałami
15 Min
Muffiny z mąki owsianej z masłem orzechowym
50 Min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 Std.
Gofry owsiane
45 Min
Krem czekoladowy z bananami
15 Min
Masło kokosowe
5 Min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 Std. 10 Min
Krem czekoladowy z awokado
5 Min
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.
Ciastka owsiane z czekoladą
35 Min