Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
TM6 TM5

Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)

4.2 (47 ocen)

Składniki

  • 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
  • 10 g oleju rzepakowego
  • 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
  • 140 g syropu klonowego
  • 60 g kakao
  • ¼ łyżeczki soli
  • 200 g mleka

Wartości odżywcze
na 1 porcja
Kalorie
8285.7 kJ / 1979 kcal
Białko
65 g
Węglowodany
238 g
Tłuszcz
100 g
Błonnik
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy