Urządzenia i Akcesoria
Wegański parmezan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
140 g
Składniki
-
100 g migdałów, blanszowanych
-
25 g płatków drożdżowych
-
15 g bułki tartej
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
1 - 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1372.7 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2222.7 kJ /
531.2 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta bezjajeczna
5 min
Falafele z bobu i cieciorki
50 min
Burger wegański
3 godz. 55 min
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Mąka z ciecierzycy
45 min
Veganisu z espresso i migdałami
6 godz.
Burgery z soczewicy i purée z bobu
1 godz. 10 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Wegański majonez
15 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Wegetariański sos boloński z soczewicą
45 min