Calamars aux tomates, poivrons et paprika

Calamars aux tomates, poivrons et paprika

4.3 247 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 140 g d'oignons (2), coupés en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 500 g de calamars en anneaux
  • 175 g de poivrons rouges (1 gros), en lamelles
  • 1 feuille de laurier
  • 1 branche de thym frais
  • 1 branche de romarin frais (petite)
  • 400 g de tomates en gros morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 1133 kJ / 269 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...