Calamars aux tomates, poivrons et paprika

Calamars aux tomates, poivrons et paprika

4.3 238 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons (2), coupés en quatre
    140 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • de calamars en anneaux
    500 g
  • de poivrons rouges (1 gros), en lamelles
    175 g
  • feuille de laurier
    1
  • de thym frais
    1 branche
  • de romarin frais (petite)
    1 branche
  • de tomates en gros morceaux
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 269 kcal / 1133 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...