Baguette à la farine d'épeautre

Baguette à la farine d'épeautre

4.3 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
3 morceaux

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre
  • huile d'olive pour le Varoma
  • 300 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 781.7 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 2498.3 kJ / 596.7 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 119.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...