Baguette à la farine d'épeautre

Baguette à la farine d'épeautre

4.1 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
3 morceaux

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • huile d'olive pour le Varoma
  • de farine à pain et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • de farine d'épeautre
    200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 596.7 kcal / 2498.3 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 119.7 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 781.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...