![Caramel de base Caramel de base](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA7A85B0-661E-493C-90BE-377D3BC5805C/Derivates/b0eb1512-95f2-4bc4-8e35-67b7c6e02c1e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 16.4 kJ / 3.8 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz long blanc
35min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12j
Caramel liquide
25 menit
Crème fouettée
10 min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Sauce caramel au whisky
35min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Riz au lait caramel
1 Std. 30 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min