Acras de morue

Acras de morue

4.5 119 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
30 pièces

Składniki

La veille
  • de morue salée (partie épaisse de la morue)
    300 g
Le jour même
  • cives (4 tiges seulement)
    4
  • de coriandre fraîche équeutés
    4 brins
  • gousses d'ail
    3
  • citron vert non traité (3 bandes de zeste seulement)
    1
  • piment rouge frais antillais (voir "Variante(s)")
    ½
  • du poivre moulu
  • de farine de blé
    200 g
  • de lait
    250 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • huile de friture

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 62 kcal / 259 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...