Acras de morue

Acras de morue

4.5 127 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
30 pièces

Składniki

La veille
  • 300 g de morue salée (partie épaisse de la morue)
Le jour même
  • 4 cives (4 tiges seulement)
  • 4 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 3 gousses d'ail
  • 1 citron vert non traité (3 bandes de zeste seulement)
  • ½ piment rouge frais antillais (voir "Variante(s)")
  • du poivre moulu
  • 200 g de farine de blé
  • 250 g de lait
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • huile de friture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 6 g
Kalorie 259 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...