Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de sucre au coquelicot, et un peu pour la finition (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises, coupées en deux et préalablement congelées à plat
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 325.3 kJ / 76.8 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Sorbet chocolat
12h
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet fraise-banane
5 dk
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Glace à l'italienne à la pêche
10min
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la fraise sans crème
12h
Sorbet mangue-Passion
12h