
Urządzenia i Akcesoria
Choux chantilly au clou de girofle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
18 pièces
Składniki
La pâte à choux
-
d'eau150 g
-
de beurre doux coupé en morceaux80 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre10 g
-
de farine de blé120 g
-
œufs moyens (53-63 g chacun)3
La chantilly au clou de girofle
-
clous de girofle3
-
de sucre en poudre80 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide400 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
155 kcal /
645 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs & épices
10 Przepisów
Francja
Francja