Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 482 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Crêpes suzette
35 Min
Œufs farcis
30 Min
Salade de fruits cuits, chocolat chaud et chantilly
30 Min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Crème fouettée au citron
10 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Chantilly au chocolat
2h 10min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min