Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 482 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Confiture de mangue et de kiwi
Brak ocen
Araignée sur sablé cacahuètes, carottes et herbes fraîches
1 godz. 35 min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 godz.
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 godz.
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min